Kartodromas Kartlandas, gimtadienis

Kartlandas užkuria šypseną!

2014 metų gegužės 5 dieną Lietuvoje įvyko kartodromo paslaugų perversmas sugriovęs visus iki tol egzistavusius stereotipus ir nusistovėjusias normas. Pirmą kartą atvėręs savo duris kartodromas „Kartlandas” ne tik tapo vieninteliu vidaus kartodromu Kaune, bet ir pirmuoju – aukščiausiai Lietuvoje įsikūrusiu kartodromu. Ir tai buvo tik ilgo kelio pradžia, nes šiemet jau visas kartodromų tinklas „Kartlandas” skaičiuoja ketverius gyvavimo metus.

Kelias buvo ilgas, įdomus, kartais sudėtingas, kupinas iššūkių, atveriantis naujas galimybes, bet kartu skatinantis nusišypsoti – nes rezultatai ir lankytojų įvertinimai (tiesa, ir pyla, kurios kartais gaudavome) mums leido suprasti – einame tinkama linkme. Taip po dviejų metų veiklos starto žvelgėme į naujas perspektyvas ir savo tikslų siekti pradėjome sostinėje – Vilniuje, su dar vienu kartodromu po stogu. Ir dabar, kai balandžio 25 dieną jaunėlis brolis švęs 2-jų metų gimtadienį, pats kartodromų tinklas „Kartlandas” visus savo draugus ir bendrakeleivius kvies į 4-rių metų gimtadienio šventę gegužės 4 dieną.

Bet gal pereikime nuo istorijos, prie pačios šventės :) Kadangi, metų daugėja – daugėja ir veiklų, su kuriomis norime jį pasitikti, todėl šiemet pasistengsime užkurti tiek šypsenų – kiek tik pajėgsime. O mes galime tikrai daug :)

Balandžio 25 d. – Gimtadienio šventę pradėsime su jaunesniojo brolio – kartodromo „Kartlandas Vilnius” 2-ojo gimtadienio švente ir specialiai vaikams skirtais pasiūlymais Vilniuje. Plačiau➡️ „Kartlandas Vilnius” 2-asis gimtadienis.

✔ Balandžio 26 d. – Visi adrenalino ir azarto mėgėjais rinksis „Kart Wars” varžybose Vilniuje, po kurio estafetę perduosime Kaunui. Plačiau➡️Kart Wars | 2-asis gimtadienis

✔ Visas 10 dienų nuo balandžio 25d. iki gegužės 4 d. mes lauksime savo lankytojų su dovanomis. Kiekvienas pravažiavęs ir palinkėjimą parašęs klientas dalyvaus loterijoje, kurioje išdalinsime net 100 mūsų ir mūsų partnerių įsteigtų dovanų (nuolaida, kava, važiavimas, dovanų rinkinys ir t.t.)

Kartodromas Kartlandas Kaunas
Šventę praturtins net 2 DRAUGAdienio ir 1 PAPIGIAdienio akcijos. Todėl tiek individualistai, tiek kompanijos ras kaip atšvęsi kartu su mumis.

Gegužės 3 dieną visų „Kartlando” entuziastų (tiek vaikų, tiek suaugusiųjų) Kaune lauks „Šventinis Lenktynių klubas”. Nuo 19 valandos lauksime visų MINI klasės varžovų, o nuo 20:30 suaugusiųjų kartais besivaržančių bičiulių. „Lenktynių klubo” finiše dalyvių lauks gardus gimtadienio tortas.  Plačiau➡️Lenktynių klubas.

Gegužės 4 dieną – švęsime kaip pridera. Dieną mūsų lankytojų lauks specialūs pasiūlymai, dovanų loterija, o vakarą užbaigsime Volfas Engelman Studija su varžybų sezono uždarymo vakaru ir lojaliausiais „Kartlando” draugais bei gimtadienio tortu! Plačiau➡️ 4-asis Kartlando gimtadienis.

Šventinę savaitę užbaigsime su pirmojo kartodromo „Kartlandas” 4 metų įkurtuvėmis – gegužės 5 dieną ir energijos bomba ateinantiems metams.

Tad užsiėmimų, akcijų ir atrakcijų tikrai netruks tiek suaugusiems, tiek ir vaikas. Nepraleisk ir atšvęsk drauge su mumis!